Trec la gazduire dedicata WordPress

De cand activez online m-am limitat la ceea ce este mai ieftin. Acum vreau sa fac o schibare majora pentru toate blogurile si proiectele pe care le am in mediul online. Mai am cateva luni la acest pachet de gazduire unde am gazduite majoritatea domeniilor pe care le am. Cand imi expira vreau sa incerc ceva mai rapid si potrivit pentru buna functionare a blogurilor. De ce sa nu le rasfat cu ceva mai puternic si bun?

Am avut tentative in trecut sa trec la gazduire dedicata pentru wordpress dar cand a aparut moda cu gazduirea dedicata pentru aceasta platforma preturile serviciilor au fost foarte mari. Acum sunt multe oferte si am de unde alege. Chiar firma unde am acum gazduire are un pachet accesibil.

M-am gandit si la alta solutie, sa imi cumpar un VPS mai puternic unde sa am mai multa libertate, dar asta inseamna mai mult de munca si un pret asemanator cu serviciile de gazduire pentru WordPress. Ma gandesc la amandoua solutii, pentru ca un an de zile nu vreau sa mai fac modificari. Eu sunt acel gen de om care odata hotarat, alege solutia pentru un termen de minim un an de zile.

One thought on “Trec la gazduire dedicata WordPress

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *