Transportul in comun o mare problema pentru orasul meu

Stau intr-un oras cu vreo 30.000 de locuitori si multe sate mari in zona, este un oras important si o multime de magazine, fabrici si asa mai departe. Totul merge bine, avem un oras frumos, tot ceea ce ai nevoie.

Dar… nu avem o infrastructura de transport in comun eficienta. Ok, primaria ofera o gramada de bani unei societati care nu face profit deloc, doar pierderi si pierderi. Nu are cele mai bune autobuze, ba din contra, unul dintre ele este bun doar pentru fier vechi si nu glumesc. Si pierderile sunt mereu, dar nu imi dau seama de unde pierderi.

Banii se colecteaza asa cum trebuie, se vand bilete si abonamente, nu calatoresti daca nu platesti, te scoate soferul afara sau taximetra sau cum se spune.

Autobuzele sunt cumparate de primarie, din Germania, niste gunoaie, dar noi ne bucuram, sunt ca noi, chiar daca au cateva sute de mii de kilometri, scaune uzate si alea, alea. Ce conteaza, au fost ieftine.

Nu se respecta programul niciodata, mereu sunt intarzieri, soferi puturosi, statii fara marcaje, cauta statia unde nu ii. Mirosuri insuportabile vara si iarna, frig iarna si sauna vara. Si sa nu zic, vara circula un autobuz de doua-trei ori pe zi.

Administratorul societatii se plange mereu, vrea bani de la primarie si cu asta basta, cat mai multi, sa poata fura cat mai mult. Idioti oameni, au vile, masini scumpe si societatea pe care o conduc profit zero, ce zero, cu datorii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *