Top Globus Connect SRL angajează un om priceput la toate

În cazul în care ești în căutarea unui loc de muncă și ai norocul să locuiești prin Buzău, Top Globus Connect SRL angajează un om priceput la toate care va ocupa funcția de Asistent Depozit. Este un anunț serios, se oferă contract de muncă pe o perioadă determinată de 3 luni. Iar dacă ești compatibil cu ceea ce au ei nevoie, adică un om bun la toate, atunci contract pe perioadă nedeterminată.

Sarcinile postului „Asistent Depozit” sunt următoarele:

1. Vei inventaria și testa (quality check) produsele primite de la furnizori.
2. Vei împacheta coletele cu produsele comandate de clienți.
3. Vei formă cutii de carton, vei pregăti și stoca/depozita ambalajele și produsele pe rafturi, vei menține ordinea și curățenia în depozit.
4. Vei avea activități de call center (preluare comenzi telefonice).

Nu îmi dau seama de ce există activități de call center și preluare de comenzi telefonice, dar cu siguranță este un post în care trebuie să faci de toate. Iar dacă te decizi să lucrezi cu ei trebuie să știi că ai multe avantaje precum: un salariu în funcție de nivelul care te afli, adică minimul. Un colectiv tânăr, dinamic… care vor să schimbe lumea împreună și alte beneficii, multe dintre ele încă în faza de gândire pe parcurs.

Este cel mai tare anunț de angajare pe care l-am văzut. Un loc de muncă în care, cel mai probabil, trebuie să faci de toate. De evitat!

 

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: