Sunt în căutarea unor furnizori

De câteva luni lucrez la un magazin online în care să vând diferite produse pentru casă, produse fabricate în România, atât pentru bucătărie, baie și desigur, pentru tot restul casei. Magazinul este gata, am testat tot ceea ce trebuia testat, plata se face rapid prin card bancar sau paypal. Singura problemă: furnizorii de produse.

Toate produsele din magazinul meu vreau să fie produse în România. Asta este marea provocare pentru mine, să găsesc cât mai mulți furnizori care îmi pot oferi anumite produse după un anumit proiect. Până acum nu am reușit să fac o comandă unui furnizor. Principalele motive până acum sunt: prețurile prea mari pentru produse simple; termene de livrare mari; trebuie să fac o comandă de o sumă mare; din 43 de mesaje trimise am primit răspuns doar de la 7 firme.

Situația este urâtă până în acest moment. Anul următor o să fac câteva vizite pe care le-am programat deja, una dintre ele este la o fabrică de ceramică de la mine din oraș, de care nu știam că există până acum câteva săptămâni, iar o altă vizită o voi face la o fabrică unde lucrează mama mea. Sper să reușesc să fac o comandă de câteva produse.

Mă aștept să fiu refuzat, pentru că, nu pot face o comandă mare, având în vedere că sunt la început de drum iar magazinul pe care l-am făcut vreau să fie unul diferit, să vând un număr de produse limitat. De exemplu, pentru un model de vaza din ceramică pe care l-am gândit, aș avea nevoie de maxim 30 de bucăți. Un model de căni personalizate cu niște personaje, maxim două sute.

Ideea este asta: să vând doar produse fabricate în România. În Polonia am găsit o mulțime de furnizori care îmi pot oferi ceea ce am nevoie la prețuri foarte bune și termene de livrare decente. Dacă nu o să găsesc furnizorii în România o să îmi schimb ideea și o să vând produse fabricate în Polonia sub brandul meu, românesc. Sper să nu ajung în această situație, cred cu tărie că voi găsi ceea ce am nevoie în țara mea.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: