Se apropie perioada concediilor: telefonul tău are nevoie de protecție

Îți mai aduci aminte de câte ori ți-ai spus că trebuie să îți ții telefonul departe de pericole cu o husă și cu o sticlă de protecție? Cam de atâtea ori l-ai scăpat din mână. De fiecare dată te-ai bucurat că telefonul a scăpat fără zgârieturi, iar apoi ai amânat momentul achiziției accesoriilor.

Într-o zi fatidică, a venit și momentul de care te-ai temut. Telefonul a zburat iar din mâna ta, însă, de data aceasta, contactul cu trotuarul a fost prea puternic pentru ca ecranul să scape teafăr și nevătămat.

Cei mai mulți dintre noi au trecut prin astfel de situații. Ghinionul devine mai mare atunci când îți duci telefonul la reparații și realizezi că e mai avantajos să îți cumperi unul nou decât să achiți costurile înlocuirii unui ecran spart.

Din păcate, abia în această etapă realizăm că eforturile financiare considerabile puteau fi evitate dacă ne-am fi protejat telefonul încă de la început cu accesorii de calitate.

Telefoanele performante fac parte din viața noastră și ne ajută în fiecare zi. Ne facilitează legătura cu familia, cu prietenii, cu colegii sau cu diferiți colaboratori. Mai mult decât atât, aflăm soluții sau răspunsuri la problemele noastre doar din câteva click-uri. E cazul să amintim și de toate momentele frumoase capturate cu ajutorul camerei foto?

Cu atâtea beneficii pe care le obținem datorită unui telefon performant, considerăm că acesta merită să fie protejat cu o husă și/sau cu o sticlă de protecție. Dacă îți dorești ca telefonul tău să smulgă privirile tuturor celor din jurul tău, poți să îl “îmbraci” cu unul dintre modelele de huse luxury. Oricare ar fi alegerea ta, ieși în câștig: nu doar că îți protejezi telefonul, ci îi și oferi o parte din personalitatea ta.

Putem să o spunem și mai clar decât atât: smartphone-ul tău are nevoie de protecție. Doar așa poți fi sigur că nu se strică la primul moment de neatenție, rămânând funcțional pentru o perioadă cât mai lungă de timp.

Dacă tot avem ocazia să vorbim despre protecția telefonului tău, iar întâmplarea face să ne apropiem cu pași repezi de perioada concediilor – una în care aruncăm totul în geantă și plecăm să ne relaxăm la mare – ar fi indicat să iei în considerare varianta achiziționării unei huse waterproof.

Din punctul de vedere al construcției, husa Waterproof este o lucrare de artă care îți protejează telefonul indiferent de momentul sau de situația în care a avut loc contactul cu apa. O astfel de husa are grija ca telefonul tau sa fie ferit de praf și ocrotit în cazul unor șocuri puternice datorită designului conceput în așa fel încât să acopere în totalitate fiecare parte a telefonului.

Producătorii acestui model de husă s-au gândit și la instantaneele frumoase pe care le vei captura în concediu, așa că sticla a fost tratată special pentru a nu se pierde nimic din calitatea pozelor. În plus, nu vei avea niciun fel de problemă de funcționalitate, întrucât touchscreen-ul și amprenta continuă să funcționeze impecabil.

Știi care e partea cea mai frumoasă? Poți să îți iei telefonul cu tine în mare absolut fără nicio grijă!

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: