Relatiile la distanta nu merg mereu

Am avut o relatie la distanta timp de doi ani de zile. In tot acest timp am vorbit zi de zi cu prietena mea, am mers de fiecare data cand am avut concediu si intr-un final, pot sa zic ca o relatie la distanta este dureroasa.

Apar problemele mereu. Mici certuri care se fac mari, tot mai dese si intr-un final ajungi sa te desparti. Eu m-am certat zi de zi cu ea timp de o luna, intr-un final ne-am despartit si eu am intalnit o fata aici. Am iesit la un film, doua si am devenit prieteni, nimic mai mult. A inceput sa ma placa si mi-am dat seama ca ma tem de o relatie noua si am renuntat sa mai ma vad cu ea. Stiu ca in acel moment era vara si urma sa merg in tara.

Merg in tara, aici ma intalnesc cu fosta prietena si am reinceput relatia cu ea. Acum e la fel. Ne-am despartit acum, iar peste doua luni merg in tara. Cu siguranta o sa ma vad cu ea, dar o sa fac tot posibilul sa nu o vad.

O sa revin cu intreaga poveste scrisa intr-un stil foarte frumos, dar asta este o surpriza. Vin cu noutati despre planurile mele. Dar pana atunci, o relatie la distanta merge pentru unii, dar nu si pentru mine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *