Razvanted.ro mai batran cu inca un an

Anul trecut am prelungit domeniul razvanted.ro, nici nu stiam ce o sa fac mai departe cu el, daca o sa mai scriu ceva pe blog sau o sa fie activ si in ziua de azi. Drept este ca, pe langa razvanted.ro mai am si alte domenii mai importante decat acesta, dar intr-un an, am ajuns la un numar frumos de articole scrise, multe colaborari frumoase, un venit in plus pentru sustinerea altor proiecte unde am nevoie de bani si alte resurse pe care blogul le ofera.

Il prelungesc pentru inca un an si sper sa fie un an la fel ca acesta de bun. Nu sper, ca stiu ca asa o sa fie. Nu am planuri cu blogul, o sa fie la fel ca acum, momente cand o sa scriu des, momente cand nu o sa scriu cu saptamaniile sau momente cand o sa ma joc cu diferite teme, pluginuri si o sa stric blogul. Nu ca ar fi prima data.

Cu alte cuvinte, pot sa zic ca razvanted.ro o sa mai traiasca inca vrei cativa anisori. Nu vreau sa imi irosesc timpul pe care l-as putea folosi intr-un mod mult mai constructiv decat acum. In plus, sunt foarte incarcat cu anumite proiecte in care sunt implicat. Mai urmez si cursuri de invatare, mai am si un aparat DSLR cu care vreau sa invat sa fac poze si nu prea o sa mai am timp si de blog, cel putin de acesta.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *