Problema cu Wireless-ul pe Windows 8

Mi-am dat seama ca Wireless-ul nu este tocmai un prieten bun cu Windows 8, defapt situatia este invers. Iubita si-a instalat Windows 8 pe un laptop mai vechi si a aparut problema ca Wireless-ul nu apare in Windows 8, trebuie instalat driver-ul, iar asta este imposibil.

Am cautat toate driverele posibile, am descarcat peste 40 si inca tot caut. Am cautat si alte solutii, una dintre ele ar fi sa dau resetare completa. Am facut si acest lucru, dar dupa ce incep resetarea imi apare probleme. Nu stiu de ce apar problemele respective, dar am gasit o solutie si pentru asta si sper sa mearga.

Ideea este urmatoarea: Windows 8 nu mai isi merita banii si nici timpul. Sunt multe probleme, mai ales daca vrei sa iti schimbi sistemul de operare si alegi Windows 8, prima problema o sa fie cu driverul wireless, adica nu o sa iti mearga deloc, decat daca instalezi driverul. Ca sa gasesti driverul corect ai nevoie de cateva minute sau ore disponibile. Pentru laptopul prietenei driverul nu mai este disponibil, doar pentru Windows 10. WTF!?! Cum sa fie posibil sa nu fie disponibil? Da, au restras suportul pentru acest sistem de operare.

Iar daca cauti pe internet o solutie o sa gasesti nu una, ci zeci de solutii. Doar ca, nu merge nimic. Am incercat tot ceea ce puteam, dar nu merge. Compania de unde am laptopul, Asus, nu ofera suport pentru un laptop mai nou de 5 ani, ceea ce e foarte rusinos. Fucking, cat de greu e sa ti un driver pe internet si sa-l gazduiesti acolo? Cat poate sa consume? 300mb spatiu de stocare.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: