Primul proiect de afiliere

De câteva luni mi-a intrat în cap prostia de a încerca afilierea şi cred că o să stau prin zonă. Am analizat o grămadă de site-uri de afiliere, site-uri de cash back de la noi cât şi din alte ţări. Iniţial am vrut să deschid un blog de afiliere şi m-am gândit mai bine, după ce am făcut cercetare, că nu este o idee bună.

Mi-am luat o foaie şi am început să scriu câteva idei de proiecte. Am aruncat foaia la gunoi imediat ce am terminat de scris. Tot ceea ce am scris pe foaie deja există şi trebuia să investesc foarte mult să ajung aproape de concurenţă.

Am zis că nu are rost să fac ceva, pentru că nu am şanse de reuşită. Iar după câteva minute mi-a venit o idee super făină, să fac un director în care să includ toate magazinele unde sunt afiliat şi să ofer puncte celor care cumpără folosind site-ul meu. Şi asta am şi făcut. Un site simplu şi frumos, un panou pentru utilizatori şi un magazin unde îţi poţi folosi punctele primite de pe urma cumpărăturilor făcute la magazinele preferate. Am adăugat câteva produse în magazinul meu, produse pe care le poţi cumpără doar cu puncte.

Sunt foarte mândru de ceea ce am făcut până acum, momentan site-ul nu este public. Am schimbat pagina principala de câteva ori şi încă nu m-am hotărât la versiunea finală. În magazin am zece produse, şapte sunt produse fizice şi trei sunt cupoane de cumpărături. Lipsesc multe produse, dar cu timpul sper să adaug mai multe. Într-o luna trebuie să fie gata tot.

Este primul meu proiect de afiliere şi nici nu am avut legătură cu site-uri de afliere până acum. Dacă reuşesc să adun câţiva utilizatori care să cumpere folosind site-ul meu, atunci rezultatul este mai mult decât potrivit. Este o provocare personală, dacă pot să o numesc aşa. Vreau să încerc să vând, chiar dacă nu am cunoştinţe de vânzare sau afiliere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *