Primarul care nu face nimic de 20 de ani

Locuiesc intr-o comuna de 20 de ani. In tot acest timp, avem acelasi primar. De curand acesta a anuntat ca a facut rost de bani pentru a construi o primarie noua. Am comentat la postarea adaugata pe pagina primariei, intr-un mod cat se poate de corect, fara limbaj urat sau ceva de genul. Comentariile mi-au fost sterse si am fost blocat. De ce? Pentru ca imi merge gura si am suparat persoane din consiliu si desigur, pe primar.

Am inceput sa fac o investigatie a tot ceea ce tine de primarie si investiitile facute de cand e primarul in functie.

Am verificat toate anunturile de achizitii pe care le-am gasit pe internet, multe dintre ele au fost publicate pe site si asa au ramas. Fara actualizari, daca a aplicat cineva, daca a castigat sau alte informatii utile. Am contactat primaria sa imi ofere mai multe informatii despre ceea ce a achizitionat primaria prin licitatii. Nimic n-am primit. Am o programare la o discutie cu primarul pentru saptamana viitoare.

Abia astept sa discut cu el personal, nu de alta, dar in calitate de primar ar avea multe sa-mi spuna. Il cunosc, este din aceeasi zona cu mine, coleg de scoala cu tata, om pe care l-am admirat cand eram copil. Dar cu timpul am rezolvat ca e un om care si-a facut multe, de cand e la primarie, desigur, iar comuna si satele aferente sunt intr-un stadiu greu de discutat. O astfel de discutie are nevoie publicatia unde lucrez, cu un primar care nu a facut nimic pentru o comuna tanara si in plina dezvoltare.

Urmeaza sa imi fac lista de intrebari, temele de discutii si desigur, sa imi pregatesc talentul de jurnalist pe care l-am pierdut acum multi ani.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *