Planificările pentru vacanța din această vară

Am început să facem planificările pentru vacanța din această vară. Anul trecut abia prin martie am început să ne gândim unde să mergem și recunosc, nu am avut un plan bine făcut și am uitat multe, atât eu cât și prietena mea.

Anul trecut am mers la mare la noi și alegem și în acest an aceeași destinație, dar de această dată încercăm să stăm mai mult. Avem trei săptămâni libere amândoi și e păcât să nu le folosim așa cum se cuvine. Am stat cazați în Eforie Nord la un hotel frumușel și nu a fost scump, în acest an mergem tot acolo, acum așteptăm oferta de preț pentru o săptămâna. O săptămână în Eforie Nord la un hotel de trei stele și o săptămâna în Costinești la un hotel puțîn mai scump decât cel din Eforie Nord. Eu am vrut Mamaia, dar este destul de scump și prietena mea este sătulă de Mamaia.

Ea a fost în fiecare an la mare cu părințîi ei, locația de cazare a fost mereu Mamaia. Așa că, ii fac pe plac, nu ne cazăm acolo, oricum la prețurile de acolo mai bine aleg Eforie Nord sau Costinești, decât să stau o zi în Mamaia mai bine stau trei zile într-o altă stațiune mai ieftină. Nu vreau lux sau servicii de nota zece. Vreau undeva unde să fiu mulțumit și să fie curățenie, liniște și un personal decent. Asta am găsit în Eforie Nord la 200 de lei camera dublă și toate serviciile necesare dorite.

Acum planificăm cum mergem, unde ne cazăm, ce avem de vizitat și cât mai multe activități care să includă două persoane. Marea e frumoasă, a fost pentru prima dată pentru mine când merg la mare. Nu știu să înot, dar nu este o problemă, m-am distrat foarte bine. Am fost cu barca, am avut și un colac, am vrut să încerc un joc de alergat cu capcane pe apă dar nu ma lăsat prietena. Aștept să merg din nou.

Anul trecut am fost cu trenul. A fost o experiență pe care nu vreau să o trăiesc din nou. În acest an mergem cu avionul și abia aștept să zbor din nou. În acest an am zburat de patru ori și suntem încă, în prima luna din an. Îmi place să zbor, îmi place să fiu în aer. Poate, de asta îmi doresc foarte mult să încep o școală de aviație. Încă nu am banii necesari, dar, dacă o să câștig ca prin minune la loterie, cu siguranță asta o să fac prima dată. Până atunci, trebuie să joc, dar cum jocurile nu sunt de mine, nu se va întâmpla niciodată asta. Planificăm, calculăm banii și așteptăm vara 🙂

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: