O schimbare de plan în legătură cu bloggingul

M-am gândit să îmi fac diferite bloguri de nișă. M-am gândit bine, mi-am făcut ceva calcule și am ajuns la partea de conținut. Și aici problemă. Mi-am dat seama că nu sunt așa talentat la scris, iar asta înseamnă că nu pot oferi conținut de calitate, iar conținutul este cel mai important. Așa că, renunț complet la gândul de a mai face ceva bloguri unde să scriu eu.

O să continui să scriu pe blogurile pe care le am, iar timpul care îmi rămâne la dispoziție îl voi valorifică făcând diferite site-uri web. Mă gândesc să fac un director cu firme de construcții dedicat unei țări, mă gândesc de mult să fac, mi-am făcut o idee despre cum va arăta, ce voi oferi și cum voi câștiga bani din acest proiect. Dacă vreau să și câștig trebuie să și investesc banii necesari în platformă, branding și marketing.

Am atâtea în cap încât nu știu de unde să încep. Vreau să-mi cumpăr un DSLR și să urmez câteva cursuri de fotografie, vreau să fac un blog de turism care să includă câteva păreri personale și multe, multe poze. Mai vreau să fac un blog de poze din România, locuri faine ce trebuie văzute. Multe vreau să fac. Dar în lista principală, primul lucru ce trebuie să îl fac este achiziția unui laptop nou și un dslr, o să scriu un articol în care voi discută despre dslr-urile care îmi plac.

Încă nu sunt sigur de alegere, tocmai de aceea testez, mai merg în magazine și întreb, mai citesc review-uri pe internet… până găsesc acel aparat potrivit pentru mine. În schimb știu ce laptop trebuie să-mi cumpăr. Am fost să îmi cumpăr unul, dar din păcate în magazinul respectiv nu a fost disponibil, dar am făcut comandă și pe săptămâna viitoare ajunge. Cam așa stă lucrurile.


Publicat

în

de către

Etichete: