O noua haina pentru WordPress

Nu am scris de mult si cum trecem intr-un nou an mi-am zis ca trebuie sa trec si pe aici. M-am conectat in panoul meu de administrare a blogului si am observat ca WordPress a primit un nou update. L-am facut si acum il analizez. Pana acum imi place si este chiar un update care vine in ajutorul creatorilor de continut.

Imediat dupa ce am facut update-ul am cautat pe internet daca exista buguri sau ceva probleme. Am gasit doar pareri negative despre update din cauza editorului text. Da, editorul este unul complet diferit si este construit in special pentru text si atat. Daca ai un magazin online pe wordpress, editorul nu o sa iti fie un bun prieten. Mereu apar probleme atunci cand cei de la WordPress ofera noi versiuni, de aceasta data eu sunt multumit.

Daca WordPress a venit cu o noua versiune de ce sa nu imi schimb si eu tema la blog? Da, tema este schimbata si imi place foarte mult. Urmeaza sa mai adaug cateva lucruri care lipsesc si voi incepe sa scriu mai des. Apropo de scris, mi-am dat seama ca bloggingul pentru mine inseamna doar o mica pasiune de care sunt mandru. Am reusit sa tin blogul mai bine de doi ani online, am scris cateva articole, am cunoscut cativa oameni faini cu ajutorul blogului. Pe viitor vreau sa schimb domeniul si sa ofer articole de calitate, adica informatii si experiente personale care te vor ajuta.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: