O firmă de evitat Acehost Online SRL-D

Acum câteva luni am înregistrat un domeniu .ro pentru un proiect la care lucrez de peste un an. Crearea site-ului a fost un proces destul de lung, iar într-un final când totul a fost gata am zis să înregistrez domeniul și să încarc site-ul online. Am găsit o oferta interesantă la înregistrarea .ro la o firmă nouă pe piață și am zis să îl înregistrez la ei. Acum regret că am înregistrat domeniul la această firmă.

Am făcut comandă de înregistrare a domeniului, am ales administrarea DNS gratuită și am plătit. În câteva zile domeniul a fost înregistrat, într-un final. Am vrut să îmi modific nameserverele și nu am reușit, se pare că formularul unde trebuia să adaug nameserverele era doar de formă. Așa că, trebuia să deschid un ticket de suport să întreb de ce nu pot schimba nameserverele.

După multe discuții în care nu am putut rezolva nimic, am zis să trimit sesizare către ANPC, asta am și făcut. Acum aștept un răspuns în legătură cu sesizarea făcută. Cât despre firma de unde am comandat domeniul, această se numește ACEHOST ONLINE SRL-D și este administrată de Negoiu Maria Magdalena, dar cel din spatele acestei afaceri este, se pare, băiatul Mariei, Negoiu Adrian.

După o căutare mai amănunțită am descoperit mai multe subiecte în care este vorba despre această firmă, dar în special Negoiu Adrian, care a dat mai multe țepe cu servicii de găzduire, servere de jocuri și multe altele. Am fost puțin naiv când am comandat, nu m-am documentat despre firmă. Nu recomand această firmă din cauza țepelor date, serviciile de proastă calitate și suportul zero barat.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: