Nu recomand serviciile celor de la CFR…

Anul trecut mi-am facut curajul si am mers la mare cu trenul. Nu stiam ca o sa fie foarte greu, caldura infernala si cele mai slabe conditii, mizerie si un drum de peste 17 ore. Pentru ce? Pentru a face cateva economii pe care oricum le-am folosit. Traseul Maramures – Constanta este cel mai slab traseu si ma refer la ceea ce ofera CFR. A fost pentru ultima data cand am mers atat de departe cu CFR-ul.

Anul acesta am ales sa schimbam trenul cu ceva mai rapid si mai ieftin (ATENTIE!). Ne-am cumparat biletele de avion pe ruta Satu Mare – Constanta si in doua ore am fost deja in Constanta, iar imediat ce am ajuns la cazare am facut repede o tura pana la marea noastra iubita. Diferena intre CFR si avion? Am castigat foarte mult timp si multi bani alegand sa zburam. Si cu avionul a fost o aventura, mai ales ca am zburat cu un avion vechi din flota Tarom (nu mai retin ce avion era, ATR 42-500 sau ATR 72-500).

Am platit pentru un bilet de avion mai putin decat am platit pentru tren. Atunci cand am mers cu trenul aveam tot felul de reducer, ba o reducere de 10 la suta ca am comandat pe internet, alta reducere ca era o promotie pentru cei care merg la mare, o alta reducere pentru studenti si asa mai departe. Atunci cand am mers cu trenul am pierdut o degeaba, pentru o aventura de care nu aveam nevoie, am platit mult prea mult pentru ceea ce am primit. A fost doar o experienta si ne bucuram ca am trecut acum prin ea, sa nu trecem si alta data.

Tarom are o politica foarte faina, nu stiu de ce sau care e strategia lor, dar atunci cand calatoresti cu ei ai tot felul de deserturi si bauturi pe care ei le ofera gratuit. Iar in cazul in care ai un bilet mai scump primesti ceva mai consistent decat o simpla gustare, in functie de cerintele tale, poti sa-ti alegi meniul pe care il vei primi la bord.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: