Nu mereu se întâmplă ceea ce ne dorim #suntvoluntar

Îmi place să fac voluntariat și sunt foarte activ în anumite comunități de voluntari. Mă simt foarte bine când pot să ajut pe cineva, învăț multe lucruri, cunosc oameni faini și muncă mea este apreciată. Mă simt foarte bine când pot ajuta pe cineva cu orice.

De două luni am început construcția unui site pentru un băiat care are nevoie de bani pentru anumite operații. Am făcut site-ul, am mers i-am făcut câteva poze, o pagină de facebook și un cont pe instagram unde mămica adaugă din când în când poze. Totul bine și frumos. Am decis să promovez site-ul și cazul în comunitatea locală, așa că, am apelat la fiecare publicație online din oraș de la noi și am adăugat pe grupuri de facebook locale informații despre caz.

Am primit exact ceea ce nu îmi doream, refuzuri. Sunt câteva publicații online în oraș la noi și un astfel de caz trebuie promovat fără să te rogi de ei, părerea mea. Dar nu, mi-au cerut bani pentru a publica un articol cu un caz social, altele nu mi-au oferit raspuns.

Uneori o astfel de situație mă pune la pământ complet, dar de această dată mi-am dat seama că eu sunt problema, sunt un om prea pozitiv și mă gândesc că fiecare trebuie să ajute, chiar dacă nu este așa. După toate cele întâmplate, am început să promovez site-ul așa cum știu eu mai bine și am reușit să adun o sumă frumoasă de bani pentru acest caz.

Luna Decembrie este o lună foarte încărcată pentru toate organizațiile și cazurile sociale, este o lună în care romanul face donații. Este de bine, chiar dacă se donează puțin, fiecare ban sau acțiune este importantă.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: