Nu am mai scris de ceva vreme…

M-am gandit sa fac mai multe cu viata mea, sa fac ceea ce este important si ceea ce nu, sa las la urma sau sa-l sterg din lista mea. Asa este si cu blogul. In loc sa scriu un articol pe zi, adica o ora, mi-am folosit timpul intr-un alt mod, mai folositor pentru mine. Nu pot sa am grija de mai multe site-uri. Am un loc de munca, iar timpul liber prefer sa il folosesc cu familia si dezvoltarea mea personala.

Am vrut sa scriu despre cunostintele mele pe un blog nisat. Am inregistrat domeniul si l-am lasat asa, peste cateva luni expira si nu am de gand sa-l platesc. Mi-am dat seama ca viata e foarte scurta si niciodata nu stim cand o problema ne urmareste. Vreau sa invat multe lucruri, sa fiu alaturi de persoanele dragi, sa imi iubesc femeia si sa nu petrec timpul aiurea, pentru ca este limitat.

Planuri cu blogul? Nu! Nu am de gand sa imi fac planuri cu blogul, nu am un plan de viitor si nici nu o sa fac. Cand am inceput sa scriu aveam un plan, sa scriu zilnic si sa ofer informatii bune. Dar informatiile pe care le ofer eu, alte zece deja le-a oferit intr-un mod mult mai bun decat as putea eu sa le ofer. Ramane doar un loc unde o sa scriu periodic. O sa scriu despre viata mea, ceea ce mai fac si cam atat.

Si o vorba care-mi este spusa de multe ori atunci cand nu fac ceva util cu timpul meu: Don’t waste your time.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: