Noiembrie și Decembrie lunile cu cele mai multe reduceri din an

Mereu am acordat o importanță pentru îmbrăcăminte și încălțăminte. Nu cumpăr din orice magazin și îmi analizez foarte bine orice decizie înainte de a cumpăra. Sunt mai pretențios când vine vorba de aceste două lucruri, îmbrăcămintea și încălțămintea. Am câteva produse care îmi plac și vizitez periodic magazinele în care sunt acestea, știu când sunt reduceri în magazinele respective și mereu sunt primul când vine vorba de oferte și reduceri.

Acum un an de zile am găsit în magazinul GAP o cămașă în carouri care îmi place foarte mult. Prețul fără reduceri este de 54.95 euro. Pot să plătesc atât pentru o cămașă, dar sunt zgârcit cu mine și abia acum mi-am cumpărat-o. Am plătit doar jumătate din preț. Pentru GAP este o tradiție să ofere reduceri de 50% pentru toate produsele, iar când sunt reduceri profit cât pot. În luna Noiembrie și Decembrie majoritatea magazinelor oferă o mulțime de reduceri și oferte interesante. În această perioada fac o mulțime de cumpărături și rămân și cu bani pe card.

Diesel, Jack and Jones și alte branduri mari au reduceri frumoase în această perioadă. Cumperi o pereche de blugi și primești o reducere de 50% pentru următoarea pereche cumpărată sau cumperi două bluze și plătești una și multe astfel de reduceri și oferte.

De ce să îmi cumpăr o pereche de blugi cu 50-80 de euro când pot să plătesc doar jumătate? De ce să plătesc pentru un tricou 20 de euro când pot să plătesc 5-7 euro? Mi-am făcut un obicei „sănătos” și îmi fac cumpărăturile cu mare atenție. Cumpăr iarna produse pentru vară și vara produse pentru iarnă. Încerc cât posibil de mult să cumpăr doar atunci când sunt reduceri și să cumpăr doar ceea ce îmi place și doar produse de calitate.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: