Mi-am cumpărat o pereche de încălțăminte de la Karhu

Anul trecut mi-am cumpărat o pereche de Nike Air Force 1 și mi-au plăcut foarte mult. Sunt potriviți pentru orice vreme, chiar și pentru zăpadă. Săptămâna trecută am zis că îmi cumpăr încă o pereche, dar de această dată o culoare diferită.

M-am întors acasă cu o pereche de încălțăminte, dar nu ceea ce aveam în plan să îmi cumpăr. Am găsit o pereche frumoasă de la Karhu, se numește Aria și prima dată când i-am văzut mi-au plăcut foarte mult. Nu știam nimic despre acest brand numit Karhu, iar prima dată când am văzut cum se numesc puteam să pariez că sunt chinezarii mai scumpe. Nu am vrut să îi cumpăr din cauza numelui. Într-un final am revenit cu picioarele pe pământ și mi-am dat seama că, nu brandurile pe care le port contează. Așa că, am lăsat Nike pentru Karhu, de această dată.

Asa cum am spus, credeam despre Karhu ceea ce nu trebuia, ca este o firma chinezeasca, dar m-am lamurit rapid dupa ce am cautat cateva informatii despre firma. Dupa ce am citit informatiile gasite mi-am schimbat parerea radical si am prins o incredere mai mare pentru acest brand.

Acum rămâne de văzut calitatea. O  revin cu siguranță cu un articol detaliat despre produs, cum se spalădacă este călduros la vreme rece, dacă intră apă sau zăpadă și așa mai departe.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: