La mulți ani 2018!

În fiecare început de an, în primele zile îmi fac o listă cu diferite obiective pentru anul în curs. În acest an nu o să îmi mai fac această listă cu obiectivele pentru acest an. Vreau să mă bucur de fiecare zi, vreau să apreciez mai mult ceea ce am, să iubesc și să dăruiesc din puținul meu celor care au nevoie.

În 2017 mi-am făcut o listă foarte lungă cu obiective. Unele dintre obiective sunt îndeplinite deja, dar unele încă nu. Nu mă grăbesc deloc. Sunt lucruri care nu se pot realiza într-un an, iar eu credeam că o să reușesc. Cel mai mare și important plan pentru mine este casa. Îmi doresc o casă foarte mult, iar asta înseamnă multe bătăi de cap și multă muncă. Am început să strâng bani pentru ea și în câțiva ani îmi voi vedea visul cu ochii. Însă nu am început să planific nimic, să caut un teren sau să îmi fac o idee despre cum vreau să arate casa.

Vreau să fac mai multe lucruri în acest an. Vreau să găsesc o pasiune și desigur, să reîncep cursurile de engleză pe care le-am abandonat acum câteva luni. Vreau să fac foarte multe lucruri. Îmi doresc și un ATV, chiar acum mi-aș cumpăra unul, dar nu am permis.

Sănătatea este importantă și asta va conta mereu pentru mine. La mulți ani 2018, an nou fericit pentru toată lumea și cât mai multe împliniri.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: