Inregistrea de domenii „premium” romanesti (.ro)

Anul trecut mi-am propus sa investesc mai mult in domenii web si sa dezvolt cateva site-uri micute. Asa ca, anul acesta am inceput sa urmaresc cateva domenii potrivite pentru viitoarele mele proiecte. Cum roTLD a inceput sa stearga acum cateva zile primele domenii, mi-am facut curaj sa ma bag in aceasta batalie a domeniilor premium romanesti.

Sunt un simplu client care nu are cateva sute sau mii de euro sa investeasca in domenii. Am vazut un partener a registrului roman de domenii care avea acces la API-uri, asa a putut sa inregistreze rapid domeniile dorite imediat ce acestea au fost disponibile spre inregistrare. Am pierdut aceasta batalie si mi-am vazut de restul de domenii pe care asteptam sa le inregistrez. Domenii nu premium, nu scurte si nici prea interesante pentru alte persoane.

Am reusit sa intregistrez doar doua domenii din vreo 40 de domenii pe care le urmaream.

Nu ma grabesc acum cu vanatoarea de domenii. Multe domenii se cumpara acum pentru ca sunt foarte interesante, dar cu timpul acestea o sa fie disponibile, pentru ca, degeaba ai un domeniu bun daca nu ai si un bun plan cu el.

Multe domenii bune sunt inca in drum spre stergere, nu ma astept sa prind cele mai bune domenii, dar cu siguranta cele mai potrivite pentru ceea ce am eu nevoie o sa fie disponibile.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: