Incredere in sistemul romanesc de sanatate?

In ultimile luni au fost cateva scandaluri legate de anumite persoane care nu au terminat liceul in tara cat si in strainatate, dar sunt medici care profeseaza aici, in Romania, tara tuturor posibilitatilor. De ce se intampla asa ceva? Stau si ma gandesc la intrebarea asta si nu pot sa imi explic raspunsul. Suntem o tara in care gasim o multime de exemple negative care ne face sa ne rusinam, de conducere, de noi, ca suntem romani. Suntem o tara in care se fura. Se fura de oriunde. Dar…

Sa ne opereze si sa ne ofere servicii medicale oameni care nu au nici liceul terminat, nici diploma de Bacalaureat sau facultate in domeniu? Asta nu mai este o problema de care trebuie sa ne facem ca nu exista. Suntem obisnuiti sa stim ca ne fura oricine. Dar, sanatatea noastra si problemele noastre sa fie rezolvate de oameni care ne vor raul pentru ca vor sa faca bani din minciuni? Este prea de tot si trebuie sa facem ceva.

Eu mi-am pierdut increderea in serviciile oferite de stat, in guvern, presedinte si tot ceea ce exista in Romania ca serviciu de stat. Mi-am pierdut increderea din multe motive, nu pentru ca sunt furat, ci pentru ca, ca cetatean, am apelat la serviciile statului care trebuia sa ma protejeze in anumite situatii si am fost pur si simplu ignorat. Am ales sa parasesc tara si acum ma simt mult mai bine, am incredere in toate serviciile oferite de noua mea gazda, dar, nu sunt in Romania, ceea ce e putin ciudat.

Oricat de mult as vrea sa ma integrez si sa ma simt acasa, nu se va intampla niciodata acest lucru. Ne pierdem increderea dupa cate scadaluri sunt, mai ales acum, scandalurile cu cei care sunt medici falsi, fara liceul facut macar.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: