Inca nu am scapat de problemele dentare

Cu cateva saptamani in urma m-am prezentat la un cabinet stomatologic pentru o durere insuportabila a unui dinte. Stiam de problemele dentare pe care le am, dinti stricati si extractii care trebuie facute.

Am zis ca nu imi fac dintii in tara in care ma aflu acum pentru ca preturile sunt foarte mari, dar m-am gandit putin la situatie si am zis ca, nu are rost sa astept sa imi pun la punct problemele si sa astept sa se strice si ceilalti dinti care sunt sanatosi. Nu m-am uitat la bani cand am platit extractiile, tratamente de canal si alte interventii. Singura chestie pe care nu o fac aici sunt implanturile dentare, pe care le fac in Romania. Deoarece ma costa mai putin. Una e sa platesti 1200 de euro pentru un implant si una e sa platesti 500 de euro pentru un implant de cea mai buna calitate plus fatetare din portelan.

De implanturi imi este frica, dar am incredere ca dentistul cu care am vorbit o sa faca o treaba de calitate. Este unul bun, posibil cel mai bun. L-am gasit in Bucuresti, chiar daca eu sunt din Maramures. Am cautat clinica cea mai potrivita pentru asa ceva.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *