In cautarea unei camere profesionale

Am avut un DSLR Nikon si l-am dus inapoi dupa cateva zile, dupa un mirorrless si acum caut o camera profesioanala, buget pana in 1500 de euro. Am cautat si sunt atras mai mult de DSLR-uri de la Canon, dar acum nu sunt sigur ce sa fac. Dupa ce imi cumpar camera o sa fac si cursuri de fotografie, asta este obligatoriu. Nu imi cumpar un aparat scump si dupa ma uit la el si nu stiu sa fac o fotografie.

Sotia mea vrea sa-si deschida un blog de turism, calatorim mult si am zis sa investim ceva in ceea ce ne place, pe langa calatoriile noastre sa facem un jurnal online, cu mare raspundere, unde sa adaugam tot ceea ce credem ca este interesant, locurile pe unde am ajuns, poze si multe altele.

Ea se pricepe la scris, in schimb eu nu prea. Dar macar la poze sa ma pricep, nu? Ea este redactor sef la o revista online, eu sunt un fel de mai multe feluri, dar nu castig bani din scrierea de articole iar locul meu de munca nu are legatura cu scrisul.

Intreb si eu asa, ca poate sunteti mai priceputi decat mine. Ce recomandati pentru un incepator care vrea aparatura profesionala?

One thought on “In cautarea unei camere profesionale

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *