Elefant.ro vinde produse la preturi GIGANTICE!

Stiu ce inseamna sa ai un magazin, atat online cat si fizic. Stiu ce inseamna sa cumperi un produs cu 10 lei si sa il vinzi cu 25. Stiu ce inseamna sa faci profit de pe urma clientilor si sa iti doresti cat mai multe vanzari si cat mai multi bani. Pana la urma asta isi doreste orice persoana, orice afacere. Sa creasca si sa produca cat mai mult. Dar ceva este gresit atunci cand vrei sa incerci sa pacalesti oamenii cu produse ieftine si sa le spui ca costa mult, muuult mai mult decat costa produsul respectiv in alte magazine.

Aici vreau sa dau un exemplu, doar unul, sunt multe si elefant.ro deja e cunoscut pentru faze de acest fel, dar tot nu se lasa. Elefant.ro vrea sa ne ofere reduceri enorm de mari, REDUCERI FALSE. Ceasul So & Co New York Madison costa la Elefant.ro 1.387,08 lei dar cum sunt baieti faini, acum il ofera la o minunata si fantastica reducere de -84% adica 224 de lei. Dar acest ceas costa 30 de euro pe cateva site-uri internationale. 30 DE EURO! Acest lucru spune tot despre reducerile disponibile pe site, in cam toate „anotimpurile” de reduceri. Inclusiv de Black Friday gasesti reducerile astea pe site.

Nu sunt impotriva unei afaceri sau preturile produselor, dar este de prost gust sa faci ceea ce face elefant.ro. Nu poti sa zici ca produsul respectiv costa 1400 de lei cand il gasesti pe majoritatea site-urilor la sub 200 de lei. Pana unde se va ajunge cu aceasta prostie? Suntem totusi in Romania, reducerile sunt cam false aici, iar noi ne bucuram cand ne cumparam un ceas de 1400 de lei, dar dam 240 pe el, dar pe cand este un ceas ieftin, nu premium sau ceva sistem elvetian. O sa revin cu o lista de produse pe care le vinde elefant.ro la preturi astonomice, pe curand!

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: