De ce mi-aș cumpără o bicicletă electrică?

De cand ma stiu am avut o atractie catre tot ceea ce inseamna modern. Iubesc tehnologia si lucrurile care ne fac viata mai rapida si simpla. Este o boala pentru mine si nu vreau gasesc un remediu pentru aceasta problema.

In acest moment sunt detinator de bicicleta si sunt mandru de asta. Nu este o bicicleta electrica, asta vreau sa mentionez. Dar ma gandesc foarte serios sa imi cumpar o bicicleta electrica, avand in vedere ca sunt din ce in ce mai accesibile.

De ce o bicicleta electrica?

Sotia mi-a spus sa imi cumpar un scuter, de ce tocmai o bicicleta electrica. Si i-am spus frumos: daca vreau sa fac sport si miscare, merg cu bicicleta din garaj, insa, daca vreau sa merg in oras sau la munca, merg frumos cu bicicleta electrica si ajung intr-un timp cat mai scurt.

Sunt foarte activ de felul meu, dar uneori imi este mai lejer sa folosesc taxi-ul sau autobuzul, decat sa pedalez. Daca as avea o bicicleta electrica, nu ar mai trebui sa pedalez. Asta inseamna inca un motiv in plus pentru sotia mea.

Acum cativa ani o bicicleta electrica costa peste 5000 de euro, acum o bicicleta decenta costa sub 2000 de euro. Tehnologia in acest domeniu a avansat foarte mult, iar preturile au scazut, asa cum ma asteptam.

De curand cei de la evoMAG.ro au lasant o categorie numita vehicule electrice, locul unde gasesti biciclete electrice, trotinete, hoverboard-uri, skaterboard-uri, monociclu si alte accesorii pentru acestea, dar si pentru protectia personala.

Oferta lor este una destul de bogata. Iar in data de 16 iunie in showroom-ul evoMAG care este situat pe Splaiul Unirii nr. 257-259 din Bucuresti a avut loc un eveniment de lansare a produselor, unde au putut fi testate produsele din oferta.

 

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: