Dacia Plant mai batran cu un an, 15 anisori :)

Dacia Plant este una dintre putinele afaceri romanesti care au activitate destula si ofera cele mai bune produse cu ajutorul naturii si celor mai noi tehnologii existente.

Dacia Plant implineste 15 ani de activitate si este doar inceputul. In 2002 incepe povestea si de atunci trec 15 ani. Nu sunt putini, este un adolescent care a intrat la liceu si se face tot mai mare, mai educat si mai frumos.

Cu ocazia implinirii a 15 ani, Dacia Plant organizeaza la ei acasa, adica in Brasov, un concert aniversar. Cine canta? Phoenix si multi altii. In weekend-ul acesta, in Piata Sfatului, cu mic si mare, la concert, mai ales ca vremea este favorabila si de ce nu, un mare la multi ani Dacia Plant pentru tot ceea ce fac.

Daca te intrebi ce inseamna Dacia Plant si cu ce se ocupa, cele mai bune si clare informatii poti sa gasesti pe www.daciaplant.ro, acolo gasesti si produsele oferite si multe altele.

Dacia Plant a fost fondata in anul 2002 de citiva tineri pasionati care au vrut sa demonstreze ca produsele naturale sunt eficiente, sigure si ii ajuta cu adevarat pe oameni sa fie mai sanatosi.

Cei 13 ani de cercetari in industria alimentara si farmaceutica, de colaborari cu nume de exceptie in domeniul medical si farmaceutic, imbinate cu experienta in fitoterapie si viziunea fondatorului au facut ca Dacia Plant sa ajunga in topul celor mai apreciate companii romanesti de suplimente alimentare.

Dar poate mai presus decat orice, la succesul companiei a contat grija pentru consumatorii produselor Dacia Plant. Am stiu inca de la inceput ca suplimentele de calitate pot fi facute doar cu ingredientele cele mai bune si la standardele tehnologice cele mai inalte.

Plantele folosite in produsele noastre sunt obtinute din culturile bio proprii sau din cele ale colaboratorilor nostri si trec printr-un proces exigent de selectie. Fabrica Dacia Plant este construita dupa normele GMP (Good Manufacturing Practices). Tot fluxul tehnologic este gandit pentru evitarea contaminarii produselor, iar filtrele HEPA H14 de ultima generatie dispun de capacitatea de a retine microorganismele in proportie de 99,999%.

Aici la Dacia Plant suntem convinsi ca natura detine cheia sanatatii omului. Cercetand asiduu compozitia unica a fiecarei plante si modul in care substantele active actioneaza sinergic in obtinerea efectelor pozitive asupra sanatatii, am reusit sa cream produse naturale, complete, perfect adaptate organismului uman.

Valorile dupa care ne ghidam sunt simple insa ne fac sa lucram din greu ca sa nu ne abatem niciodata de la ele.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *