Daca ai blog de multi ani nu inseamna ca esti si bun

In orasul unde locuiesc exista o comunitate a bloggerilor si am participat de cateva ori. Ca un om simplu, fara sa le spun ca am blog. Am vrut sa vad despre ce este vorba, ce discutii sunt si cum se desfasoara un astfel de eveniment.

La ultimul eveniment am intalnit un blogger care este „cel mai tare si cel mai bun” din tot ceea ce inseamna blogging. Are un blog de vreo 12 ani si scrie mai rau ca un copil. Din cei 12 ani, 11 au fost dedicati doar pentru articole sponsorizate.

Isi promoveaza articolele pe grupurile locale, spam din greu. Nu are comunitate in jurul blogului, zero comentarii la articole. Iar la evenimentele la care am participat el este cel care le stie pe toate, vorbeste si recomanda lucruri.

Din cate am inteles asta este locul lui de munca, bloggingul. Are mai multe. Dar nu imi dau seama cum castiga, pentru ca nu are comunitate in jurul acelor bloguri. Directoare de advertoriale, mai bine spus. Se lauda ca scrie si 30 de articole pe zi. E de inteles. Trebuie sa scrii cat mai mult sa poti trai din asta.

 

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: