Cand n-am chef sa scriu, nu scriu deloc

De multe ori am citit pe blogurile pe care le citesc periodic articole despre productivitatea cand lenea e prezenta. Majoritatea cand au o stare de lene scriu articole, recunosc, si eu am scriu multa vreme articole cand eram pur si simplu lenes, nu aveam chef de nimic, nici de blog, dar simteam nevoie sa scriu, parca ma oblige cineva fortat de la spate sa o fac.

Nu e ok din punctul meu de vedere sa scrii articole cand ai o stare ca asta. De ce spun asta? Este foarte simplu. Articolele scrise intr-o stare de lene, nu sunt calitative, nu te dedici sa te informezi, sa cauti cea mai buna imagine, sa scrii cel mai frumos text, usor de citit.

Am vazut si la mine. Cand nu am chef sa scriu, tot scriu, dar doar baliverne, articole de umplutura, doar sa fie acolo si sa-mi fac norma. Atata tot. Dar acum mi-am schimbat putin strategia, planurile si tot ceea ce se putea schimba. Cand n-am chef sa scriu, am lene sau mai stiu eu ce, nu scriu si gata. Decat sa scriu un rahat mare, mai bine nu il scriu.

Asta iti recomand si tie sa faci, defapt sa nu faci. Cand ai o stare ciudata si nu ai chef de nimic sau idei de a scrie pe blog. Nu scrie. Este foarte simplu. Productivitatea si articolele de calitate apar in momentul in care ai chef de munca.


Publicat

în

de către

Etichete: