Calculator stricat, achizitie noua si planuri mari pe viitor

Acum cateva zile am ramas fara calculator, nu prea am mai intrat pe internet, nu am mai scris si nu prea am mai facut nimic. Noroc cu telefonul ca pot verifica email-urile. Daca tot am ramas fara calculator, m-am decis sa fac o pauza mare, dar nu prea mi-a reusit. Aveam de gand sa-mi repar calculatorul, dar l-am reparat de multe ori in ultimii doi ani de zile, adaugat memorie suplimentare, processor, placa video noua si alte chestii. Astazi m-am decis ca e mai simplu sa-mi cumpar unul nou si asta am vrut sa fac. Am mers in cel apropiat magazine de it din zona si am cautat un calculator decent, pana in vreo 350 de euro. Am gasit, dar nu mi-am cumparat. In schimb, m-am intors acasa cu un laptop.

Am plecat de acasa cu gandul sa-mi cumpar un calculator, unitate central sau cum vreti sa-i spuneti. Mi-am facut bugetul si mi-am luat banii cu mine, am vrut ca cheltui maxim 400 de euro pentru ceea ce vroiam. Dar nu a fost sa fie asa. Am gasit un laptop care mi-a pus capac si am zis ca trebuie sa il am. Este vorba despre un laptop HP cu un display de 15.6 inchi. Memorie RAM de 4GB si spatiu de stocare de vreo o mie de GB. Am platit doar 450 de euro, o afacere buna zic eu. Si isi face treaba foarte bine. Singura problema este sistemul de operare Windows 10 cu care nu prea sunt prieten bun, adica nu stiu cum functioneaza inca. Dar asta nu este o problema pentru mine.

In curand o sa revin cu un review despre laptop si parerea mea despre sistemul de operare Windows 10. Dar pana atunci trebuie sa recuperez ceea ce am pierdut, am atatea articole de scris pe blog, incat nu stiu de unde sa incep. Dar consider ca acest articol este inceputul, asa ca, nu imi este greu sa scriu si urmatorul. In curand vreau sa-mi cumpar si un DSLR, cred ca am mai scris despre asta, dar urmatoarea achizitie o sa fie un DSLR Canon, inca nu stiu de care, dar neaparat il vreau. Nu mai vreau sa folosesc poze pe blog ce nu imi apartin. In plus, un blog de calatorii am in planuri, deci un aparat mai profesional cu obiective puternice nu imi strica deloc. Planuri mai pe viitor, despre asta intr-un urmator articol.


Publicat

în

de către

Etichete: