Asigurarea de calatorie nu imi lipseste niciodata

Sunt foarte atent de fiecare data cand merg intr-o vacanta sau sa vizitez pentru cateva zile o noua tara. Imi pregatesc atent bagajul si cele necesare precum biletele de avion si pasaportul/buletinul. Insa, cel mai important lucru pentru mine este asigurarea de calatorie. De multe ori am uitat sa imi fac check-in-ul, de cateva ori m-am intors acasa dupa buletin si multe alte cazuri neplacute, dar niciodata nu am pornit de acasa fara asigurarea de calatorie. De ce este este asa importanta asigurarea de calatorie pentru mine?

Pentru ca… niciodata nu se stie cand pot aparea probleme de natura medicala, un accident, furt sau alte cazuri mai rele. Tocmai de aceea, o asigurarea de calatorie acopera cam tot ceea ce am nevoie. M-am intors in Romania si nu am fost asigurat, mi-am rupt piciorul si trebuia sa platesc nu mai stiu cat, am avut asigurarea facuta si mi-am rezolvat problemele, fara multe discutii cu firma de asigurari. Da, sunt cetatean roman dar nu locuiesc in Romania, pentru mine Romania este doar o tara pe care o vizitez ocazional. Cum nu sunt asigurat in Romania, nici acolo nu trebuie sa imi lipseasca asigurarea de calatorie.

Am fost in Turcia si intr-un taxi mi-am rezolvat laptopul, nu se putea repara si am apelat la firma de asigurari. Mi-au recomandat sa merg la un service si acolo au zis ca nu se poate repara, nu stiu de ce, iar firma de asigurari mi-a oferit banii pentru laptop. Sunt multe cazuri in care o asigurare de calatorie iti face mult bine. Sunt putine cazuri in care o sa apelezi la beneficiile asigurari. Preturile unei polite de asigurare pornesc de cativa euro si pot ajunge la cativa zeci sau chiar sute, totul in functie de destinatie, tipul de asigurare si cat de multe beneficii vrei sa ai. Dar si o asigurare standard te ajuta enorm de mult.

Cat am platit pentru ultima asigurare? Am platit 54 de euro si am avut totul inclus, pentru doua persoane. In cazul in care pana acum nu ti-ai facut o asigurare de calatorie cat ai fost in calatorii, vacante sau scurte vizite in alte tari, atunci este cazul sa te gandesti mai bine la aceasta problema, pentru ca da, discutam despre o problema.

razvanted
 

Click Here to Leave a Comment Below 0 comments

Leave a Reply: