Am rămas fără blog

Este pentru prima dată când sunt atacat de cineva. Cum nu prea am fost atent la detalii minore, am avut vulnerabilități la mai multe pluginuri pe care le-am instalat și am uitat să le șterg. Într-un final am ajuns pe lista unui atacator care a avut o zi prea bună și a dat de blogul meu. Problema nu este prea mare, mi-am învățat lecția și sunt mai atent.

Am back-up făcut de firma de găzduire, dar este corupt. Însă, am reușit să întru în wp-admin și să export articolele. Doar că, are peste 10mb, iar limita de upload este de 2mb.

Am încercat să adaug articolele manual în baza de date, m-am dat bătut. Sunt peste 200 de articole, comentarii și alte minuni. Încerc să caut alte soluții prin care să adaug articolele pe blog, dacă nu reușesc o să renunț la ele. Sunt articole care mi-au adus un trafic constant pe blog, vizitatori interesați de ceea ce am scris și îmi este cumva să renunț așa la ele. Mult de muncă și bătăi de cap, fix când sunt foarte ocupat și nu am timp de așa ceva, atunci se găsesc problemele să apăra.

Am căutat o soluție automată și nu am găsit nimic, doar sfaturi și sfaturi, nimic concret. Da, înafară să îmi măresc limita de upload că nu pot, am shared și firmă de găzduire nu poate să ofere mereu ceea ce ai nevoie. Asta înseamnă să fii sărac și să nu ai bani de un server virtual. Cu următoarea ocazie, când primesc factura să plătesc găzduirea o să renunț și o să aleg un server… o să-mi fac de cap cu el.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *