5 lucruri de facut pana la varsta de 60 de ani

Pentru mine 60 de ani inseamna un numar destul de mare, dar nu mai am mult nici eu sa ajung acolo, inca 40 de ani. Cateodata stau si ma gandesc daca o sa realizez ceva pana la 60 de ani, cateodata putin spus, ma gandesc de multe ori daca o sa realizez ceva in viata, daca o sa fiu implinit si sper eu, sa reusesc tot ceea ce mi-am propus, atat pe plan personal dar si profesional.

M-am propus sa scriu intr-un articol cinci lucruri pe care le vreau realizate pana la varsta de 60 de ani. Multe dintre ele se realizeaza usor, dar daca n-ai persoanele potrivite in jur, nu se pot realiza, de fapt se pot, dar rezultatul nu este cel potrivit. Asa ca, persoanele din jur fac diferenta indiferent de planuri.

  1. Familia – in viata, familia este cel mai sfant lucru. Cred eu, ca indiferent de situatie si varsta, familia trebuie sa fie construita asa cum trebuie. Pana la 60 de ani vreau sa am o familie frumoasa si tot ceea ce trebuie pentru un trai decent. Cu siguranta asta isi doreste fiecare om, o familie.
  2. O livada si o mica ferma – este al doilea lucru pe care-l vreau realizat pana la 60 de ani. Deja lucrez la asta si in urmatorii ani sper sa am terenul pentru livada cumparat. Vreau sa las in viitor ceva benefic pentru copii mei. Livada vreau sa fie diversificata, adica sa am cativa zeci de meri, pruni, ciresi si de ce nu, mure si multe altele. Cat despre ferma, una micuta, unde sa cresci purcei si iepuri, cu timpul o sa diversific animalele pe care o sa le cresc.
  3. Sa calatoresc si sa cunosc cat mai multi oameni din diferite tari si culturi diferite. Am inceput deja acest lucru si deja am ajuns in cateva tari, peste 50 de muzee vizitate, cativa prieteni din Brazilia, Irlanda, Franta si Italia, cu care mai discut pe facebook, mai ma intalnesc la o bere sau dupa caz, la o bautura locala.
  4. M-am nascut intr-o familie modesta, dar cu timpul familia a fost distrusa de cel care trebuia sa fie „protectorul” casei si familiei. Mi-am dat seama ca, femeile care sunt abuzate de barbati trebuie protejate. Iar cu acest motiv, deja m-am implicat in mai multe organizatii care ajuta aceste femei abuzate de barbati sa primeasca un loc cald, o masa si un acoperis. Asta vreau sa fac si pe viitor, sa ma implic cat mai mult in voluntariat. Iar pana la 60 de ani vreau neaparat sa ajut cat mai mult. Ca dupa 60 de ani, nu o sa mai am energia de acum, gandirea si motivatia.
  5. Ultimul lucru inca nu-l stiu, de fapt, multe lucruri vreau sa fac pana la 60 de ani, dar o sa le descopar cu timpul.

De ce am ales sa scriu despre 60 de ani si nu 50? Simplu. Siropurile Yo implinesc 60 de ani. In plus, au lansat si campania aniversara numita „60 de ani de experiente”. Aceste siropuri imi fac viata mai dulce de multi ani. Mai multe informatii despre siropurile Yo gasiti pe site-ul oficial, adica www.yo-siropdefructe.ro unde gasiti atat produsele Yo, informatii despre produse, informatii despre companie si multe alte informatii. Deci, asa cum este corect, sa-i uram un calduros la multi ani, nu? Ca doar ne face viata mai dulce de 60 de ani. Yo sa ne traiesti!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *